top of page
hej388

SKÖNT FLOW

Idag hade jag en såndär riktigt skön dag med perfekt flow. Eftersom att de senaste veckorna har innehållit väldigt upphackad sömn (att kissa 4-6 gånger per natt samt väckas av en liten kille som börjat sova i eget rum och ibland vill bli hämtad är inte optimalt för energibehovet) och en hel del prövande tvåårstrots på dagarna så vaknade jag med förvåning upp utvilad innan Jonathan imorse (vilket inte har skett de senaste 4 månaderna). Jag smög ner, yogade och mediterade en stund, drack varmt citronvatten med Sanna Edhins bok Höj din energi i soffan, åt frukost och vid 8:30 ropade en glad röst uppifrån. Glatt ville han åka till mormor Vivi och morfar Ranke, för idag skulle de nämligen åka skördetröska. Så en skjuts dit, därefter till produktionsstudion, storproduktion av eko-vänliga ljus, packa stora beställningar och så iväg till posten innan ett stopp hos barnmorskan. Den sista tiden hos henne innan bf, allt såg prima ut och jag är nog den enda utav oss alla som inte kan ta in att vi har nått den officiella mållinjen på lördag, alltså om fyra dagar. Häftigt! Efter att ha hämtat upp en fortsatt lika glad kille som somnade i bilen på vägen hem åt Simon och jag middag ihop och fick prata ostört (händer även det väldigt sällan). Min energinivå har varit sådär skönt stabil hela dagen, vilket känns så härligt och behövligt!

Under helgen överraskade familjen oss med ytterligare en ”babyshower”, en underbar middag för hela familjen där vi firade att vi ska få en ny medlem. Kändes så fint. Och jag sitter fortfarande imponerad och tittar på bilden av magtårtan som min mamma hade skapat den dagen – förutom sockerpastan naturligt fri från gluten (mandel- och amaranthmjöl), vitt socker (honung och kokossocker) och innehållandes två mousser med bas av havremjölk. Sååå god! Hur fin och häftig? Likaså barnvagnen i ekologisk frukt, underbar!

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa i Sannas härliga bok. Imorgon väntar Jonathan- och hemmafixar-dag. Har ännu inte packat någon bb-väska vilket står högst upp på listan! Har ni något tips på vad man inte får missa att ta med sig? Ha en fantastisk kväll! ♥ / Louise

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page