top of page

Godaste fetaostkrämen

  • hej388
  • 20 juli 2016
  • 1 min läsning

Idag tänker jag bjuda er på en himmelsk sås-upplevelse… Den går att ha som sås, doppa bröd i, ha som röra på smörgås/wrap, på salladen istället för dressing och framförallt så gör den ett grymt jobb som grilltillbehör. Med andra ord -ett måste i sommarköket (och resterande årstider med för den delen)!



3 dl creme fraiche

150 gram färskost

200 gram fetaost

2 vitlöksklyftor

En skvätt flytande honung

Salt

1 krm örtkrydda

Peppar

Häll créme fraiche, färskost, pressa ner vitlök och honung och rör om ordentligt. Smula sedan ner fetaosten, rör om till en jämn krämig sås och smaka av med alla kryddor och örter. fraiche i en skål, pressa ner vitlöken och rör ner honungen. Smula ner fetaosten, och rör till en jämn krämig sås. Görs med fördel dagen innan.

Comments


bottom of page