Hej underbara ni! Idag tänkte jag bjuda på ännu ett recept som gör mig extra glad i hjärtat, för att jag vet hur många ni är som kommer ääälska att äntligen kunna äta en riktigt god baguette som är naturligt fri från gluten och mjölk. Vi bjöd på dessa när Jonathan fyllde år och de blev högt hyllade och gick åt i ett naffs. Min syster gjorde även liknelsen mellan dem och ett riktigt gott grekiskt lantbröd. En perfekt ”crustig” yta, fluffigt och färskt inre. Utmärkt som tillbehör på alla festliga middagsbord under vår och sommar. Eller varför inte ta med som huvudingrediens i picknickkorgen?
De är dessutom ljuvliga att steka i olivolja med lite havssalt på, eller såklart – att steka som vitlöksbröd. Mums!
Får mitt recept liv i ditt kök? Lämna gärna en kommentar under aktuellt receptinlägg och berätta vad du tyckte och tagga gärna din bild med #organicbymommy. ♥
Comentarios